Szertartásvezető

Egyedi és különleges szertartások

Szabó Szilvia vagyok, okleveles szertartásvezető, 15 éve házas, két kisgyermek édesanyja. Minden esküvői szertartás olyan egyedi és különleges élményt tartogat, amely óriási érzelmi muníciót ad számomra. Imádom minden egyes pillanatát, a szerelem varázsát, az egyedi történeteket. Nekem nem kell romantikus regényeket olvasnom, hiszen a párjaim történeteinél egy író sem tud nagyobb élményt nyújtani. :)

Örülök, hogy az esküvői szertartás meghatározó pillanataiban ott lehetek veletek, hogy részese lehetek annak a varázslatnak, ami akkor történik, amikor azt a bizonyos IGEN-t kimondjátok. Mert akkor elkezdődik valami, ami örökre megváltoztatja nemcsak két ember életét, hanem családokét is. Hiszen ekkor, egy új család is születik.

Mindenki számára létezik az IGAZI TÁRS, akit ha megtalál, az olyan, mintha a külvilág megszűnne létezni, mintha ŐK ketten, egy védőburokba kerülnének.Hiszem, hogy minden pár egyedi és különleges egységet alkot, és amikor meghozzák a nagy döntést, hogy családjuk és barátaik körében összekötik életüket, akkor az esküvői szertartás az, amely hűen tükrözi egyéniségüket, érzéseiket, mindazt, ami azt a bizonyos egységet meghatározza!

Szertartásvezetőként célom, hogy olyan szertartással lepjem meg a hozzám érkező párokat, amilyet életük nagy napjára megálmodtak. Nincs lehetetlen, mondjátok el bátran, álmaitokban hogy szerepelt, és megvalósítom.

Gyűrűpárna, amit biztosítok az ifjú pár szertartására
Gyűrűpárna, amit biztosítok az ifjú pár szertartására

Okleveles esküvői
szertartásvezető

Miben különbözik az anyakönyvvezetőtől?

Az anyakönyvvezető az a hivatali személy, aki elengedhetetlen ahhoz, hogy a házasságotok a magyar jogszabályok szerint elfogadott és érvényes legyen. Tehát mindenképp házasságot kell kötni valamelyik anyakönyvi hivatalban. Lehetőség van arra, hogy az anyakönyvvezető külső, a pár által választott helyszínen tartsa meg a szertartást, amennyiben azt az illetékes jegyző engedélyezi.

A szertartásvezető egy olyan nem hivatalos személy, aki a pár által választott helyszínen prezentálja a ceremóniát, amely önmagában nem eredményez hivatalosan házasságot.

Előnye, hogy szertartásvezetőként egy napra csak egy esküvőt vállalok, az a nap csak a tiétek. A szertartás előtt szeretek találkozni a párral, megismerni őket, mert hiszem, hogy fontos egy biztonsági kapocs kialakítása.

Sokszor a párok az esküvőt szűk körben az anyakönyvi hivatalban megkötik, majd az esküvő napjára szertartásvezetőt hívnak, hogy ott és úgy adja össze őket a meghívott vendégek előtt, ahogy a pár elképzeli.

Lehetnek extrém kérések, vagy teljesen letisztult kívánságok, a szertartást úgy prezentálom, hogy maximálisan Hozzátok illő legyen.

Bízom benne, hogy én lehetek majd az a szertartásvezető, aki ott lesz veletek életetek egyik legfontosabb és legboldogabb napján.

Szertartásvezető