Szertartásvezető

Egyedi és különleges szertartás

Szabó Szilvia vagyok, okleveles szertartásvezető, 15 éve házas, két kisgyermek édesanyja. Minden esküvői szertartás olyan egyedi és különleges élményt tartogat, amely óriási érzelmi muníciót ad számomra. Imádom minden egyes pillanatát, a szerelem varázsát, az egyedi történeteket. Nekem nem kell romantikus regényeket olvasnom, hiszen a párjaim történeteinél egy író sem tud nagyobb élményt nyújtani. :) 

Örülök, hogy az esküvői szertartás meghatározó pillanataiban ott lehetek veletek, hogy részese lehetek annak a varázslatnak, ami akkor történik, amikor azt a bizonyos IGEN-t kimondjátok. Mert akkor elkezdődik valami, ami örökre megváltoztatja nemcsak két ember életét, hanem családokét is. Hiszen ekkor, egy új család is születik. 

 Mindenki számára létezik az IGAZI TÁRS, akit ha megtalál, az olyan, mintha a külvilág megszűnne létezni, mintha ŐK ketten, egy védőburokba kerülnének. Hiszem, hogy minden pár egyedi és különleges egységet alkot, és amikor meghozzák a nagy döntést, hogy családjuk és barátaik körében összekötik életüket, akkor az esküvői szertartás az, amely hűen tükrözi egyéniségüket, érzéseiket, mindazt, ami azt a bizonyos egységet meghatározza!

Szertartásvezetőként célom, hogy olyan szertartással lepjem meg a hozzám érkező párokat, amilyet életük nagy napjára megálmodtak. Nincs lehetetlen, mondjátok el bátran, álmaitokban hogy szerepelt, és megvalósítom.

Gyűrűpárna, amit biztosítok az ifjú pár szertartására
Gyűrűpárna, amit biztosítok az ifjú pár szertartására

Szertartásvezető