Házasságkötő lett a kajakos klasszis

2019.09.07

Meghitt ceremóniákat tart Szabó Szilvia.

Számos frigyre lépő pár nem is tudja, hogy a tizenháromszoros világbajnok Szabó Szilvia kajakos vezényeli le házasságkötési ceremóniájukat. Miután 2006-ban végleg felhagyott a versenysporttal, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség alkalmazásában marketingesként dolgozott, egészen 2018 októberéig.

Hogy mit takar az új foglalkozása? Az önkormányzati hivatalos procedúrát követően ünnepélyes, személyhez kötött, oldott hangulatú megerősítésre vágyó házastársak keresik fel vál­lalkozását.

Esküvői szertartásvezető
Esküvői szertartásvezető

- Előzetesen elbeszélgetünk, felmérem az igényeiket, megírom az egyedi, csak róluk szóló szertartás szövegét. Maga a rendezvény 20-40 perc körül mozog, amelyeket úgy és ott bonyolítok le, ahol arra a pároknak igénye van - mondja Szilvia. Ő nem anyakönyvvezető, nyomatékosít, tanfolyamot végzett szertartásvezetésből, Budapesten és vonzáskörzetében kereshető fel. Van olyan házaspár, amelyik időkapszulát vagy éppen homoköntést rendel tőle, extrém kéréssel ed­dig még nem találkozott.

- Korábbi marketinges munkavégzésem 24 órás szolgálatot jelentett, így annak nagyon örülök, hogy most több idő marad két gyermekem nevelésére - teszi hozzá a háromszoros olimpiai ezüstérmes, kilencszeres Eb-aranyérmes Szilvia, akinek nagyon jólesik, ha emlékeznek még vendégei a sporteredményeire.

Forrás: borsonline.hu
Az eredeti teljes cikket itt olvashatod