Esküvői helyszín kiválasztása

2019.07.19

Mondhatjuk, hogy az időpont után az egyik legfontosabb, a helyszín kiválasztása, hiszen nagyban meghatározhatja az esküvő tematikáját. Kastélyban, egyedi étteremben vagy akár szabadtéren lebonyolított esküvő is más dekorációt és szervezést igényel.

Sátras esküvő

Korábban, ha sátras esküvőről volt szó, akkor mindig a jól bevált katonai sátor került elő. Az idősebb generáció körében igen népszerű és egyben költséghatékony megoldás volt, a saját kertben tartott sátras lagzi.

Azonban manapság már teljesen mást jelent. A technikai és telepítési eszközök fejlődésének köszönhetően, ma már a sátras lakodalom igazi tündérvilágot tud teremteni. Egyszerre vagyunk a szabadban mégis védve az időjárás kiszámíthatatlansága ellen, és a vendégek létszámához is kitűnően tudnak alkalmazkodni a sátras esküvők.Kastély

Amennyiben inkább elegánsabb esküvő szerepel az álmainkban, akkor mindenképp egy kastélyszálló a megfelelő választás. A legtöbb ilyen típusú szálloda komplex csomagajánlatokkal várja a hozzá érkező párokat, ezzel számos szervezési feladatot is le tudnak emelni az ifjú párról.

Esküvő kastélyban
Esküvő kastélyban