Esküvő időpontjának kitűzése

2019.07.18

Az eljegyzés után az első legfontosabb teendő, az esküvő időpontjának kitűzése, hiszen a pontos időpont tükrében lehet továbblépni a helyszín foglalása és a ruha kiválasztása irányába.

Nyári esküvő

Esküvők tekintetében a nyár a legnépszerűbb hónap, az esküvők több mint 70%-a ekkor köttetik, ami nem meglepő, hiszen ki ne szeretne csodálatos időben, szikrázó napsütésben vagy épp egy csodálatos naplementével a háttérben kimondani az IGEN-t. Nyáron mindenki felszabadultabb, sokkal lazább, és a lehetőségek között benne van a szabadtéri esküvő lehetősége is. Azonban sokszor a meleg az, ami megkeserítheti a párok életét, arról nem is beszélve, hogy a legnépszerűbb helyek már évekre előre le vannak foglalva a nyári hétvégékre.

Őszi esküvő

Sajátos hangulata van, egyben még szuper időt is ki lehet fogni egy szeptemberi vagy októberi időpont alkalmával. Az elmúlt időszak alapján már szorosan a második legnépszerűbb esküvői hónap lett, egyre több esküvőt szerveznek az őszi levélhullás idejére.

Tavaszi esküvő

Nincs is annál szebb, amikor a természet éledésével egy időpontban köttetik a házasság. A tavasz varázsa mindenkit megbabonáz, a téli időszak után szinte már vágyunk egy kis bizsergésre, amit az első tavaszi napsugarak, a nyíló virágok mindig megadnak nekünk. Az ünnepi hangulatot szinte csak fokozza ez az évszak.

Téli esküvő

Egy igazán rendhagyó évszak az esküvők tekintetében, azonban egyre több pár dacol a hagyományokkal, a megszokással, és téli hónapot választ. Igazán varázslatos lehet, ha az időpont közel esik a karácsonyi ünnepekhez, hiszen az év végi varázslat egy olyan plusz töltetet adhat a ceremóniának, amit csak igen ritkán élhetünk meg. Arról nem is beszélve, hogy a téli esküvőre mindig emlékeznek a vendégek, nem veszik el a nagy esküvői forgatagban.